Minyak Aura Penarik Rezeki

Minyak Aura Penarik Rezeki - Ia terbukti berkesan membantu penglarisan perniagaan dan juga menarik aura rezeki dan kekayaan. Minyak Aura Penarik Rezeki di formulasi dengan pra-campuran minyak pati dari sumber alam dan diberi pengisian energi kekayaan untuk meningkatkan aura penarik kekayaan pada diri anda dan kesejahteraan kearah berikut:-

* Meningkatkan Perniagaan
* Meningkatkan Pendapatan
* Meningkatkan Penglarisan
* Aura Magnet Kekayaan

Minyak ini boleh juga digunakan untuk menarik aura kekayaan supaya usaha lebih lancar dan memihak pada anda. Gosokkan pada badan untuk mencipta magnet kekayaan atau gunakan sebagai mandian untuk menguatkan lagi kesannya. Bau aromanya sangat harum dan boleh dipakai seperti minyak wangi tanpa dipandang pelik dan dipandang serong oleh mata-mata disekeliling anda yang memerhati. Tidak seperti barang penglarisan yang lain atau yang lebih pelik bentuk nya yang boleh mengundang curiga atau syak wasangka buruk terhadap si pemakainya kerana orang sekeliling akan nampak apa yang kita lakukan lebih memburukkan lagi keadaan..

Minyak ini dibuat tanpa ritual yang bertentangan dengan agama Islam. Ia dbuat dengan kaedah ilmu metafizik dan juga kaedah ilmuan lama. Disamping itu minyak ini telah diberi tenaga chi atau prana secara langsung untuk menguatkan lagi keinginan niat anda. Minyak ini di formulasi pra-campuran minyak pati dan diberi pengisian energi kasih sayang untuk meningkatkan kekayaan anda.Ramuan minyak ini: Minyak Kayu Hitam, Minyak Limau Purut, Minyak Limau Bali, Minyak Lavender, Minyak Daun Kesum
 

Minyak ini selamat untuk dikenanakan ke kulit secara langsung, tidak akan menyebabkan kulit sensitif atau gatal.
Ia selamat untuk remaja dan orang dewasa. Tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tidak akan menyebabkan sakit kepala atau pening. Ia senang dibawa kemana-mana tanpa pantang yang menyusahkan.

Bahan-bahan: Campuran dari pelbagai minyak pati tulen dan wangian aroma sumber alami.
 

Boleh digunakan pelbagai kaedah yang diinginkan:

* 5 gosokan ke bahagian badan sebagai minyak wangi.
* 5 titis ke lilin, pembakar aroma atau penyebar aroma.
* 5 titis ke sabun atau syampu badan untuk mandi.
* 10 titis ke dalam air tab untuk mandian lama.
 

* Sebarang pertanyaan lanjut, anda boleh whatspp/call saya .


Cara untuk mendapatkan minyak Aura Penarik Rezeki:

Langkah pertama, sila masukkan atau deposit sejumlah wang ke akaun atas nama:

Maklumat Pembayaran
Account Holder : MHD AMRAN BIN LOP
Account Number : 158060582818
Bank Name : Maybank Berhad

Setelah membuat pembayaran:-

Anda whatsapp/sms info pembayaran dan alamat ke nombor atau emailkan maklumat pembayaran dan alamat ke


* Minyak ini adalah minyak pati alami tanpa alkohol. Setelah membeli saya akan memberitahu rahsia menggunakan dengan berkesan. Hanya pembeli yang sah dari saya sahaja akan saya beritahu dengan mendalam.

 

Minyak Aura Penarik Rezeki : Hanya RM 500

 

We are listed at the www.topparanormalsites.com website. Click here to vote for us.. Thank you :-)