HOME

 

Kitab Pagar Hikmat (Versi Bahasa Melayu Rumi)


* This ebook cover for illustration purposes only


Kitab ini adalah salah sebuah dari fatwa-fatwa amalan-amalan Tok Janggut atau Tok Ayah, nama yang sebenar ialah Haji Abdul Razak bin Kasman, orang yang popular, progresif serta terkenal di lapangan masyarakat mernpunyai budi pekerti yang baik, lebih kurang 40 tahun telah berkhidmat sebagai ketua karnpung juga yang sudah berusia lebih 110 tahun namun begitu sekali tinggi usianya, tetapi anggota tubuh badanya masih gagah dan tegap lagi kuat bekerja di ladang kebun kepunyaannya sendiri, begitu juga seorang yang tekun dan rajin berbakti kepada masyarakat dan beribadat kepada Allah.
 

Masalah yang penting dari segi ilmu jiwa dan falsafah ialah pengaruh amalan-amalan adalah senjata bagi orang yang beriman, memang tepat dari segi matlamat keyakinan yang penuh, doa-doa dan amalan-amalan itu terbit dari jiwa yang suci murni dan adalah menjadi senjata yang paling tajam sekali.


Menanam semangat keberanian dan tabah juga suatu kuasa ghaib yang datang menjelma daripada pengaruh amalan batin yang begitu besar sekali ertinya kepada perjuangan hidup seseorang juga di alam buana ini tambah pula di zaman kemajuan dari sains dan teknologi.


"Pagar Hikmat" ini adalah diterbitkan atas permintaan orang ramai juga kerana menunaikan hajat murid-murid beliau yang bertaburan dalam Malaysia ini di samping itu juga di Petani, Thailand dan di tanah suci Makkah.
Marilah kita bersama-sama memohon doa restu kepada Allah S.W.T. mudah-mudahan diterimaNya amalan-amalan kita dan semoga disetujui oleh makhluk dalam dunia ini, dan juga diiktiraf oleh Allah S.W.T..


Haji Abdul Razak bin Kasman
(Tok Janggut)
Muka Surat : 102 termasuk kulit

=================================================

Untuk Mendapatkan Kitab ini:-

::Maklumat Pembayaran::

HARGA:

RM80 Untuk Semenanjung Malaysia..

RM90 Untuk Sabah & Sarawak..

RM120 Untuk Singapura..

*Harga termasuk kos penghantaran (Belanja Pos)...

 

Sila masukkan atau deposit sejumlah wang ke akaun atas nama:

Account holder: Mhd Amran bin Lop
Bank: Maybank
Account number: 158060582818

 

Setelah membuat pembayaran:-

Anda sms waktu pembayaran dan alamat ke nombor
atau emailkan maklumat pembayaran dan alamat ke   

* Kitab ini hanya sebagai pembuka dan peringatan jua..Ilmu ini boleh diamalkan tetapi lebih baik jika berguru..Saya juga tidak dapat menentukan sesuatu ilmu itu syrik atau tidak. Murah atau mahal kitab ini adalah hak penjual mengikut nilai pasaran terkini.. Jangan salah anggap bahawa menjual kitab adalah menjual ayat Allah kerana kitab dekat kedai siapa mahu bagi free..

 

Produk Links Kitab Berbahasa Inggeris Jana Wang
Kitab Pati Rahsia Pos
Kitab Al Barqi (Ebook)
Kitab Ilmu Pengasih (Ebook)
Laman Sihat
Pembayaran
Forum Ilmu Hot!
Aaina e Amaliyat Sufi (Ebook)
Spells Of The Javanese
Occult Knowledges
Jana RM560 Sehari!

Copyright ?2006-2010 TopMagick.com.
All Rights Reserved. Our future depends on your support.
- S I T E R E Q U I R E M E N T S -
Best View Internet Explorer or Firefox or Opera 1024 x 768 resolution